Gevelreinigingexpert.nl

Conserveren

Conserveren

Het conserveren van de gevel zorgt voor een langere levensduur. Denk aan de invloed van de verschillende weersinvloeden, maar ook op die van uitlaatgassen en roet. Dankzij een goede conservering van de gevel heeft u daar zo min mogelijk last van, waardoor bijvoorbeeld de kozijnen en beplatingen van goede kwaliteit blijven.

gratis gevelreiniging offerte aanvragen

Conserveren van vaste ondergronden

U kunt vaste ondergronden laten conserveren met een aantal verschillende reinigingsproducten. Maak gebruik van de traditionele wax om de oppervlakten schoon te maken, of kies voor een permanente coating. Het voordeel daarvan is dat deze langer blijft zitten en voor een actieve bescherming van bijvoorbeeld de beplating of de kozijnen zorgt.


Afhankelijk van de behandeling die u kiest kunt u rekenen op een garantie van 1 - 10 jaar, waardoor u zeker weet dat u hier de komende tijd zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Conserveren van minerale ondergronden

Daarnaast kunt u minerale ondergronden conserveren, om ook die op een mooie manier te kunnen behouden.

U kunt hierbij onder andere denken aan metselbakstenen, maar ook aan beton, geveldelen en natuursteen. Tijdens het conserveren zorgt de vakman voor een waterafstotende laag, die toch kan blijven ademen.

Dit zorgt ervoor dat regen en andere vormen van vocht niet langer naar binnen kunnen treden, maar er nog wel verdamping plaats kan vinden.

Wat dat betreft levert het conserveren van de buitenmuur een aantal belangrijke voordelen op en zorgt het ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw woning of pand.

Gevelbeschermings methodes

Coaten Wilt u een waterdichte coating op de gevel aan laten brengen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat er...

Conserveren Het conserveren van de gevel zorgt voor een langere levensduur. Denk aan de invloed van de versch...

Impregneren Wilt u uw gevel impregneren, bijvoorbeeld om te voorkomen dat vocht en vuil door kunnen slaan of ...

Reconditioneren Wilt u uw gevel reconditioneren, of er met een gevelrestauratie voor zorgen dat u deze goed kunt ...

Anti-graffiti Heeft u veel last van graffiti en wilt u dat graag voorkomen, of er in ieder geval voor zorgen da...

Steenversteviging Steenversteviging vormt een belangrijke vorm van herstel van de gevel, waarmee u ervoor zorgt dat...

Converseren van aluminium en kunststof

Tenslotte kunt u de kozijnen of beplatingen van aluminium of kunststof conserveren. Het is in de meeste gevallen voldoende om voor een reiniging onder hoge druk te zorgen. Het is vooral het hete water dat voor een effectieve reiniging zorgt, aangezien dit het vuil op een eenvoudige manier los weet te weten.


Vervolgens kunt u besluiten om gebruik te maken van een coating, of de kozijnen en beplatingen regelmatig schoon te laten maken. Dankzij het conserveren van de verschillende onderdelen van de gevel gaat deze langer mee en behoudt deze de esthetische uitstraling zoals u die wenst.

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208