Gevelreinigingexpert.nl

Reconditioneren

Reconditioneren

Wilt u uw gevel reconditioneren, of er met een gevelrestauratie voor zorgen dat u deze goed kunt wapenen tegen bijvoorbeeld vocht? U kunt de gevel laten impregneren, al is het in veel van de gevallen voldoende om deze te laten hydrofoberen. U voorkomt daarmee dat het water naar binnen kan dringen.

 
gratis gevelreiniging offerte aanvragen

Poriewanden afdekken

Water en vocht vormen in veel van de gevallen een belangrijke basis voor het ontstaan van vervuiling en schade aan een gevel. U kunt uw gevel reconditioneren door deze te laten hydrofoberen, waarmee u de bron van de problemen kunt aanpassen. U maakt de gevel waterwerend, waardoor het vocht voortaan niet langer naar binnen zal dringen.


De kosten van een gevelrestauratie hangen onder andere af van de grootte van de gevel, maar ook van de huidige staat hiervan. Het is van belang om met name beton goed tegen het vocht te weren, aangezien er anders wapeningcorrosie kan ontstaan.

Waterafstotend

Tijdens het reconditioneren van de gevel zal de specialist ervoor zorgen dat de gevel waterafstotend wordt. Dit heeft te maken met de contacthoek van het water. Een hydrofiel materiaal absorbeert het water en zorgt er daarmee voor dat de poriën van de wand zich vullen met water. Een hydrofoob materiaal houdt het water letterlijk buiten de deur en zorgt er daarmee voor dat de contacthoek tussen de 90 en 180 graden blijft.


Dit voorkomt dat het water naar binnen kan dringen, waardoor zich binnen de gevel geen problemen ontwikkelen.

Steenverstevigen en anti-graffiti

U kunt uw gevel reconditioneren door gebruik te maken van het hydrofoberen, maar u kunt daarnaast gebruik maken van een van de andere behandelingen.

U kunt gebruik maken van een steenversteviging, of een anti-graffitibehandeling uit laten voeren. De gevelrestauratie prijzen hangen uiteraard sterk af van de behandeling die u wilt laten uitvoeren, aangezien de beschermende lagen verschillende kosten met zich meebrengen.

Laat vrijblijvend een offerte opstellen door een of meerdere specialisten en zorg er op die manier voor dat u een keuze kunt maken uit de mogelijkheden die u tot uw beschikking heeft.

Gevelbeschermings methodes

Coaten Wilt u een waterdichte coating op de gevel aan laten brengen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat er...

Conserveren Het conserveren van de gevel zorgt voor een langere levensduur. Denk aan de invloed van de versch...

Impregneren Wilt u uw gevel impregneren, bijvoorbeeld om te voorkomen dat vocht en vuil door kunnen slaan of ...

Reconditioneren Wilt u uw gevel reconditioneren, of er met een gevelrestauratie voor zorgen dat u deze goed kunt ...

Anti-graffiti Heeft u veel last van graffiti en wilt u dat graag voorkomen, of er in ieder geval voor zorgen da...

Steenversteviging Steenversteviging vormt een belangrijke vorm van herstel van de gevel, waarmee u ervoor zorgt dat...

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208