Gevelreinigingexpert.nl

Beton

Glas

Wilt u het glas op de gevel reinigen? Maak dan gebruik van een professionele glassenwasser. U kunt hiermee de buitenzijde van de gevel laten reinigen, zodat u de kwaliteit kunt behouden en zowel de technische als esthetische conditie intact blijft.

gratis gevelreiniging offerte aanvragen

Warmte-isolatie

Glasgevels werden in het verleden vooral toegepast op basis van warmte-isolatie en de wering van zonne-energie. Technologische vooruitgang heeft behoorlijk wat voordelen opgeleverd, maar heeft niet kunnen leiden tot de daadwerkelijk innovatieve ideeën.

Gladde en moderne materialen makkelijker reinigen

Het heeft tot de laatste tientallen jaren geduurd, tot we daadwerkelijk gebruik hebben kunnen maken van glasgevels die van grote toegevoegde waarde zijn. Laat uw glas gevel reinigen, of kiest voor de toepassing van een klimaatgevel. U zorgt voor een combinatie van glas en aluminium, waarmee u de temperatuur binnen uw woning op een uitstekende manier kunt reguleren.

Meer informatie over gevel materialen

Steen We maken in Nederland gebruik van een aantal verschillende soorten steen. Het is wat dat betreft ...

Beton Het zijn de keuzemogelijkheden met het oog op cement, pigment en toeslagmaterialen die voor de ui...

Staalsoorten Maakt u gebruik van een aluminium gevel, een stalen gevel of wellicht een RVS gevel? Zorg dan voo...

Glas Wilt u het glas op de gevel reinigen? Maak dan gebruik van een professionele glassenwasser. U kun...

Kunststof De kunststof gevels en gevelelementen zijn de laatste jaren flink in opkomst, onder andere omdat ...

Hout Maakt u gebruik van een houten gevel? U zorgt daarmee niet alleen voor een natuurlijk materiaal m...

Pleisterwerk Pleisterwerk komt overal in Europa voor, in een zeer groot deel van de huizen. We maken er in Ned...

Klimaatgevel van glas

De klimaatgevel van glas is opgebouwd uit een reguliere buitengevel met dubbele beglazing, in combinatie met een extra binnenblad van enkel glas. Dit maakt het mogelijk de klimaatgevel van glas in een groot aantal bestaande woningen toe te passen, waardoor ook u de mogelijkheid heeft om uw vloeroppervlak optimaal te benutten.


De spouw die er ontstaat wordt onderdeel van de luchtbehandelingsinstallatie en zorgt ervoor dat er in de winter warme lucht uit het vertrek wordt afgezogen, om het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten zo klein mogelijk te maken. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel in de woning, op basis van het gebruikte glas.

Glas en aluminium

De klimaatgevel vormt een combinatie van glas en aluminiumprofielen, twee materialen met een uitgebreide levensduur. Het is niet langer nodig om een aparte verwarmingsunit bij het raam te plaatsen, waardoor het mogelijk is om optimaal gebruik te maken van het beschikbare vloeroppervlak.


Dit komt de ruimte binnen de woning ten goede en zorgt daarnaast voor een stijlvolle uitstraling van de binnenzijde van de gevel. Kies voor glassenwassers om de buitenzijde te reinigen en zorg er zelf aan de binnenkant voor dat het geheel er schoon en stijlvol uit blijft zien, zodat u er optimaal plezier van heeft.

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208