Borstelen gevel

Borstelen gevel

Wilt u een gevelrenovatie in Zeeland laten verzorgen, of uw gevel elders in het land laten borstelen? Baksteen is een zeer kleurvast materiaal, waardoor u hier verschillende reinigingsmethoden op kunt toepassen, afhankelijk van de vervuiling waarvan spraken is.

Borstelen van de gevel

Het borstelen van de gevel is in de meeste gevallen een uitstekende keuze. U kunt deze bijvoorbeeld droog borstelen, of hier warm of koud water aan toevoegen. Dankzij de stevige borstel is het mogelijk het poreuze materiaal goed schoon te maken.

Mechanische reiniging door borstelen
Mechanische reiniging door borstelen


Het water zorgt ervoor dat u het vuil gemakkelijker los kunt weken, om het vervolgens met de borstel te verwijderen. Dankzij de hardheid en de kleurvastheid van het materiaal hoeft u niet te vrezen voor beschadigingen en kunt u zorgen voor een grondige behandeling van de gevel.

Water onder druk en stralen

Is het borstelen van de gevel niet voldoende, om het vuil effectief te kunnen verwijderen? Maak dan gebruik van water onder druk. U kunt een druk van 20 - 200 bar selecteren, afhankelijk van het type vuil dat u wilt (laten) verwijderen. Afhankelijk van de druk die u kiest verbruikt u 3,5 - 20 liter water per minuut.


Het is wat dat betreft een minder milieuvriendelijke manier van reinigen dan het borstelen. Laat u leiden door het vuil dat u wilt verwijderen wanneer u een keuze wenst te maken uit de verschillende methoden die er beschikbaar zijn. U kunt een fijn straalmiddel met water gebruiken, ook wanneer u stofoverlast tegen wenst te gaan.

Grondige reiniging

Wilt u zorgen voor een meer grondige borsteling van de gevel? Maak dan gebruik van fluorwaterstofzuur in pastavorm. Dit gaat de vervuiling op een grondige manier te lijf, waardoor u de mogelijkheid heeft een gevelrenovatie in Zeeland uit te voeren. Ook elders door het land kunt u gebruik maken van aanvullende materialen, zoals kaliloog.


Gebruik dit voornamelijk wanneer u metselwerk wilt reinigen op basis van kalkhoudende steensoorten, waar natuursteen, kalkzandsteen en beton goede voorbeelden van zijn. Bovendien kunt u hiermee zorgen voor de partiële reiniging van ‘vette’ vuilsoorten op uw gevel, indien u daarmee te maken heeft.

Soorten mechanische reiniging

 • Borstelen gevel

  Wilt u een gevelrenovatie in Zeeland laten verzorgen, of uw gevel elders in het land laten borste...

 • Stralen gevel

  Wilt u uw gevel stralen? Dit vormt een effectieve methode om het vuil van uw muur te verwijderen,...

 • Perslucht reiniging

  Wilt u gebruik maken van perslucht reiniging, of wilt u daar meer over weten? Het vormt een van d...

 • Hogedruk water reiniging gevel

  Wilt u uw gevel onder hogedruk met water reinigen? U heeft de keuze uit verschillende methoden, w...

Gratis offerte aanvragen

Gevelreiniging

Gevelrenovatie

Gevelbescherming

Zelf reinigen of behandelen ?

Wat kost gevelreiniging ongeveer ?

Reinigingsmethodes

Soorten gevels

Gratis offerte aanvragen

Graffiti

Onkruid & klimplanten

Roet

Schimmel

Stof/zand

Uitwerpselen

Vocht

Witte muuruitslag

Behoefte aan informatie is groot

Gratis offerte aanvragen

Isolerenspouwmuren.nl

Isolatiepagina.nl

Debodemafsluiter.nl

Gratis Internet Offerte Aanvragen Disclaimer Sitemap Wie zijn wij ? Privacy Contact Gevelbehandelplan

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208