Natuursteen

Natuursteen

Natuursteen is, zoals de naam al aangeeft, een natuurproduct. Het zorgt voor een hoogwaardige afwerking van uw gevel en draagt bij aan de lange levensduur. Wilt u natuursteen reinigen? Houd dan rekening met de structuur van het materiaal en gebruik de juiste reinigingsmiddelen.

Gewijzigde toepassing

De toepassing van natuursteen is door de loop der jaren behoorlijk veranderd. Waar we er voorheen gebruik van maakten vanwege de dragende functie, gebruiken we het vandaag de dag vooral om onze gevels op een stijlvolle manier af te werken.

Verschillende soorten natuursteen

Vele soorten natuursteen
Vele soorten natuursteen met verschillende soorten eigenschappenWe gebruiken tegenwoordig vooral een dunne schil van natuursteen, ook om de kosten te drukken. Het is een duur materiaal, waardoor het reinigen van natuursteen optimaal kan bijdragen aan de lange levensduur en de economische haalbaarheid. Bovendien maken we voor de dragende functies binnen onze woningen en panden veelal gebruik van andere materialen, zoals het veel goedkopere beton.

Steensoorten:

 • Baksteen

  Verschillende vormen baksteen Bakstenen vormen een bekend materiaal voor onze gevels, we maken e...

 • Kalksteen

  Kalksteen vormt een stijlvolle toepassing binnen uw woning of pand, maar is aan de andere kant oo...

 • Natuursteen

  Natuursteen is, zoals de naam al aangeeft, een natuurproduct. Het zorgt voor een hoogwaardige afw...

 • Zandsteen

  Zandsteen werd jarenlang veel gebruikt binnen gevels, maar dat is inmiddels verleden tijd. Dat he...

Hoge duurzaamheid

Natuursteen kent van zichzelf een zeer hoge duurzaamheid, waardoor u hier binnen uw woning uitstekend gebruik van kunt maken. Het materiaal is slijtvast en zorgt er daarmee voor dat u er jarenlang gebruik van kunt maken, zonder dat het aan uitstraling zal verliezen.

Bovendien brengt natuursteen relatief lage onderhoudskosten met zich mee. Het reinigen van natuursteen is goed mogelijk, maar slechts beperkt nodig, zonder dat de uitstraling verloren zal gaan. Wat dat betreft is het niet vreemd dat we er ook in Nederland graag gebruik van maken, ondanks het feit dat zowel de import als de bewerking van het materiaal vrij kostbaar is.

Natuursteen op maat

Natuursteen wordt in de meeste gevallen vlakbij de bron bewerkt, om het geschikt te maken om er binnen uw woning of pand gebruik van te maken. Slechts in het geval van kleine gevels of andere toepassingen is het mogelijk om het materiaal volledig op maat te maken.

In de meeste andere gevallen wordt het natuursteen voorbewerkt, om er binnen uw woning gebruik van te kunnen maken. Wat dat betreft is en blijft natuursteen een uniek product, waarmee u zorgt voor een stijlvolle gevel van uw woning, die leidt tot zowel technische als esthetische kwaliteit.

Roetvervuiling laten verwijderen

Gratis offerte aanvragen

Gevelreiniging

Gevelrenovatie

Gevelbescherming

Zelf reinigen of behandelen ?

Wat kost gevelreiniging ongeveer ?

Reinigingsmethodes

Soorten gevels

Gratis offerte aanvragen

Graffiti

Onkruid & klimplanten

Roet

Schimmel

Stof/zand

Uitwerpselen

Vocht

Witte muuruitslag

Behoefte aan informatie is groot

Gratis offerte aanvragen

Isolerenspouwmuren.nl

Isolatiepagina.nl

Debodemafsluiter.nl

Gratis Internet Offerte Aanvragen Disclaimer Sitemap Wie zijn wij ? Privacy Contact Gevelbehandelplan

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208