Wat kost gevelreiniging ?

Wat kost gevelreiniging?

Bent u benieuwd naar de kosten van gevelreiniging? Dit is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Het gaat onder andere om het soort vervuiling, maar daarnaast ook om de reinigingsmethode die u kiest. U kunt aan de hand van deze elementen de prijzen voor gevelreiniging bepalen, of de kostprijs hiervan berekenen.

Factoren en kosten

U kunt de gevelreiniging prijzen bepalen door onder andere goed te kijken naar het soort vervuiling, maar ook na te denken over de gewenste reinigingsgraad. Dient u gevel er weer als nieuw uit te zien, of is het voor u vooral van belang om de grove vervuiling te verwijderen? Hoe zit het met de afmetingen en de detailleringen van het oppervlakte en op welke termijn wenst u de reiniging uit te laten voeren? Houd er tenslotte rekening mee dat de afvalverwerking kosten met zich mee kan brengen, net als de reistijd voor het bedrijf dat de reiniging uit komt voeren.

Soort gevelreiniger

Ook de soort gevelreiniger is van grote invloed op de kosten waar u op dient te rekenen. De prijzen voor gevelreiniging op basis van perslucht liggen in de meeste gevallen lager dan die van het chemisch reinigen van uw gevel. Dat heeft onder andere te maken met de hoeveelheid materiaal die er nodig is, maar ook met de voorzorgsmaatregelen die er nodig zijn om de materialen te kunnen gebruiken. Wilt u meerdere offertes aanvragen? Zorg er dan voor dat u steeds dezelfde behandelmethode aanvraagt, om een eerlijke vergelijking op te kunnen stellen.

Gevelreiniging met behulp van hoogwerker
Gevelreiniging met behulp van hoogwerker

Voorbeeld van de kosten

De prijzen van gevelreiniging variëren bij een gemiddelde klus gemakkelijk van €1,50 - €4,50 per vierkante meter. Dit heeft onder andere te maken met de methode die men kiest. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van reiniging onder hoge druk en is daar een hoogwerker voor nodig, of is het voldoende om de gevel schoon te ‘spuiten’ met perslucht? De kosten voor een volledige gevel kunnen oplopen van €1.500 - €4.500, afhankelijk van de grootte en de wensen die u heeft. Vraag wat dat betreft meerdere offertes aan en zorg er daarmee voor dat u een goed beeld krijgt van waar u op kunt rekenen.

HIER VIND U MEER INFORMATIE OVER DE KOSTEN VAN GEVELREINIGING EN GEVELRENOVATIE

Veelgestelde vragen

Gratis offerte aanvragen

Gevelreiniging

Gevelrenovatie

Gevelbescherming

Zelf reinigen of behandelen ?

Wat kost gevelreiniging ongeveer ?

Reinigingsmethodes

Soorten gevels

Gratis offerte aanvragen

Graffiti

Onkruid & klimplanten

Roet

Schimmel

Stof/zand

Uitwerpselen

Vocht

Witte muuruitslag

Behoefte aan informatie is groot

Gratis offerte aanvragen

Isolerenspouwmuren.nl

Isolatiepagina.nl

Debodemafsluiter.nl

Gratis Internet Offerte Aanvragen Disclaimer Sitemap Wie zijn wij ? Privacy Contact Gevelbehandelplan

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208